wsgp

GreatPeople GreatJob.

Een paar keer per jaar vragen we iemand hoe het gaat in haar/zijn nieuwe baan, gevonden via W&S GreatPeople. Deze keer Marloes Boereboom.

 

Gefeliciteerd met je nieuwe baan. Waar werk je nu en hoe gaat het?

Dank je wel, ik werk nu als Office Manager HR & Finance bij Cohesion B.V.

Ondertussen werk ik er ruim twee maanden en heb ik het erg naar mijn zin!

 

Wat doe je precies?

Als Office Manager HR & Finance ben ik onder andere verantwoordelijk voor de boekhouding van Cohesion en de salarissen etc. Ook ben ik verantwoordelijk voor het reilen en zeilen op kantoor. Zorgen dat alles geregeld is voor de kantoordagen en dergelijke. 

 

Daarnaast werk ik ook voor meerdere ICT boutiques die net als Cohesion onder de Conflux paraplu hangen. Dit gaat in het komende jaar meer en meer vorm krijgen. De eerste twee maanden heb ik gebruikt om te “landen” in deze nieuwe omgeving en zoveel mogelijk mensen leren kennen.

 

Gaaf. Even een stapje terug. Wanneer wist je eigenlijk zeker: Nu is het tijd voor een nieuwe job?

Tja, wanneer weet je zoiets? Ik had een supertoffe job maar sinds een klein jaar had ik gevoel dat er beslissingen genomen werden waar ik moeite mee had. Ook na een aantal malen dit besproken te hebben kwam er geen verandering in. Na een aantal gebeurtenissen waar ik mezelf echt niet in kon vinden, kwam het idee om ook weer eens om me heen te kijken. Toen kwam daar ineens een berichtje van W&S Great People via Linkedin of ik interesse had in een mogelijk nieuwe uitdaging. Dat is het moment dat ik de stoute schoenen aangetrokken heb en erop gereageerd heb.

 

Hoe heeft W&S Great People je toen geholpen?

Binnen een week na dat berichtje op linkedin had ik een gesprek met Marcel van W&S Great People, dit gesprek was erg prettig en open. Er was oog voor de mens Marloes en mijn normen en waarden. Twee werkdagen later zat ik op gesprek bij Cohesion B.V., zo snel kan het gaan. Het gesprek bij Cohesion was met zowel de Managing Partner als de verschillende collega’s waarmee ik dagelijks zou gaan werken. De klik was er van mijn kant direct en blijkbaar van de andere kant ook 😉. Een dag later via Teams heb ik ook nog kennis gemaakt met de CEO van Conflux en de collega die hetzelfde werk doet voor andere ICT boutiques binnen de groep.

Binnen drie dagen na eerste kennismaking was het contract getekend!

 

En als je 1 ding mocht noemen: Wat heb je geleerd over jezelf tijdens het sollicitatieproces?

Dat het voor mij heel belangrijk is dat de omgang met collega’s en werkgever open en eerlijk is. Dat we gezamenlijk een prettige werksfeer creëren waarin ieder zijn waarde heeft. Dat je elkaar goed kunt aanvullen en zeker niet de persoonlijke kant van iedere persoon uit het oog verliest.

 

En hoe was de eerste maand bij Cohesion?

Leuk, intensief en leerzaam. Omdat ik ook voor andere boutiques zal werken, ben ik begonnen op de vestiging in Nieuwegein. Heb daar ook veel mensen leren kennen en kunnen zien hoe het daar allemaal in zijn werk gaat. Het werk is hybride, wat ik niet gewend was, maar als heerlijk ervaar. Soms op kantoor, soms van huis werken. Ik heb ontzettend veel zin in de komende jaren waarin ik mij verder kan ontwikkelen.

 

Dank je wel, veel succes nog.

 

Wil jij ook weten wat W&S GreatPeople voor je carrière kan betekenen? Laat een reactie achter of neem contact met ons.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *