recruitment, wervingsbureau, solliciteren, carrière

Dat is best logisch!

Waarom zeggen mensen vaak “Dat is eigenlijk best logisch.” na onze uitleg over onze rol als Werving & Selectie bureau?

Eén van de meest gehoorde zinnen die wij terugkrijgen van kandidaten en opdrachtgevers is “Dat is eigenlijk best logisch.”. Die zin wordt geuit op het moment dat we uitleggen hoe wij onze functie als Werving & Selectie bureau zien. Maar waarom is dat eigenlijk zo? We zijn heel nieuwsgierig naar andere ervaringen!

Hier zijn een paar redenen die wij terug hebben gekregen van de gesproken kandidaten:

Wat zou jij eigenlijk ‘’best logisch’’ vinden tijdens de gesprekken met een recruiter? Of wil je jezelf die zin weleens horen uitspreken in een gesprek met ons? We horen graag jouw verhaal en wat voor jou écht van belang is in het wervingsproces!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *