WSGP De loopbaan adviseur die je verder brengt.

Bakkie doen, binnenkort?

Waarom wij je blijven volgen nadat je nieuwe baan gestart is.

WSGP De loopbaan adviseur die je verder brengt.

“Onderweg naar Brabant vroeg ik mij af hoe het met Marjolein Koets zou zijn. Ik zocht haar op om te vragen hoe het bevalt in haar nieuwe functie.

Zo’n gesprek is 1 van de dingen die collega Arjan Wilschut en ik al snel bedachten toen we met W&S GreatPeople startten: het blijven volgen van de geplaatsten. We doen dit niet zomaar.

Voor ons stopt het loopbaanadvies traject niet zodra de kandidaat aan zijn nieuwe functie begint. Ten eerste gaan wij voor de langdurige relatie en is het oprecht leuk om even bij te praten. En na de persoonlijke gesprekken die ik voerde met Marjolein, wilde ik graag weten of zij zich thuis voelt op haar nieuwe werkplek.

Zoals gebruikelijk is de organisatie waar zij terecht kwam, door ons flink doorgelicht op cultuur- en organisatie-aspecten. Vandaar dat we Marjolein en SIG Benelux konden matchen, en nu wilde ik weten of die match in de praktijk ook echt werkt.

Een kwestie van controle ook, op onze eigen methoden.

Daar aangekomen bleek Marjolein het uitstekend naar haar zin te hebben. De baan en organisatie sluiten precies aan bij wat zij zocht. En men is erg tevreden over haar. Dus van beide kanten blijkt dit een geslaagde ‘plaatsing’. Ik vond het prettig om te ervaren dat ons gevoel en onze analyse klopten, al toen we Marjolein en SIG aan elkaar voorstelden. Dat bleek nu terecht, gelukkig.

Na een half uurtje had ik weer genoeg gezien en gehoord, en reed ik  tevreden huiswaarts. Napraten is vooral ontzettend leuk. En de thee was prima.”

Marcel Stok

Marcel Stok, Loopbaanadviseur
W&S GreatPeople is de loopbaanadviseur die je verder brengt. Kijk hier voor meer informatie.