W&S GreatPeople

De 8 stappen van Kennismaking tot je Eerste Werkdag.

Bij W&S GreatPeople benaderen we kandidaten graag persoonlijk en gaan we uit van jouw eigen carrièrepad. Wij werken eerlijk en oprecht. Dit zijn de stappen die we samen nemen om jouw loopbaan een nieuwe impuls te geven:

Stap 1:
Je wordt gebeld of gemaild door een van ons met de vraag of je interesse hebt om te sparren over je loopbaan.

Stap 2:
In een eerste kennismaking hoor je de werkwijze van W&S GreatPeople. We luisteren vooral naar wat voor jou van belang is en we maken een afspraak om elkaar te gaan zien.

Stap 3:
Een afspraak op een locatie bij jou in de buurt waarin we vooral op zoek zijn naar wat voor jou belangrijk is in een volgende baan. Vanuit dat begrip bekijken we samen de vacature(s) die mogelijk passen om te ontdekken of dat matcht met wat jij wil. Omdat wij de bedrijven aan een cultuurscan hebben onderworpen hebben wij daar een goed inzicht in.

Stap 4:
Het past! Wij stellen je voor aan de opdrachtgever in een live gesprek waarin W&S GreatPeople jouw verhaal vertelt aan de opdrachtgever. Hier ben jij nog niet bij.

Stap 5:
Het eerste gesprek bij de opdrachtgever. W&S GreatPeople helpt je om je zo goed als mogelijk voor te bereiden op het gesprek. Je gesprekspartners zijn bekend, de feedback op de presentatie wordt gedeeld en jouw vragen worden beantwoord.

Stap 6:
Ronde twee bij de opdrachtgever. Nu met andere gesprekspartners en soms een business case.

Stap 7:
Ze gaan je een aanbod doen! Al voordat je het eerste gesprek gehad hebt, heeft W&S GreatPeople bij jou en de opdrachtgever gecheckt of dit een hobbel gaat zijn. Als die er is, dan wordt die op voorhand weggenomen. Niets zo vervelend als het na al die inspanningen hier misloopt! W&S GreatPeople begeleidt het proces en fungeert als jouw sparringspartner.

Stap 8:

Getekend! Je neemt ontslag en de opdrachtgever maakt een inwerkprogramma.

Zo gaat het dus bij ons. En tot 5 kwartalen na je gestart bent, volgen wij jou en de organisatie om te zien hoe het gaat.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten.